بسم الله الرّحمن الرّحیم

پیام نوروزی رئیس محترم هیأت مدیره «گروه برخط»

فرارسیدن نوروز 1400 را خدمت همه همکاران «گروه برخط» و شرکتهای گروه و تیم‌های همکار تبریک عرض می کنم و از خداوند متعال برای این جمع و همه هموطنان عزیزم سالی پُربرکت و همراه با سلامتی خواستارم.  

یکی از دغدغه های همه ما ایرانیان در چند سال اخیر بدلیل تحریمهای ظالمانه استعمار جهانی و در رأس آنها آمریکا ، موضوع اقتصاد است. موضوعی که در چند سال اخیر بعنوان شعار سال از طرف مقام معظم رهبری مطرح می گردد. شعار امسال نیز به فرموده ایشان:  «شعار تولید است منتها با تکیه‌ی بر پشتیبانی‌هایی که باید انجام بگیرد، حمایتهایی که باید بشود و مانع هایی که بایستی برطرف بشود».

ایشان در خصوص وضعیت و ظرفیت اقتصاد کشورمان نیز فرمودند: « اقتصاد ما با ظرفیّتها و قابلیّتهایی که در داخل دارد، می تواند یکی از شکوفاترین اقتصادهای منطقه باشد، و حتّی می تواند یکی از شکوفاترین اقتصادهای دنیا باشد. ما ظرفیّتهای زیادی داریم ...  شرطش این است که یک مدیریّت قوی وجود داشته باشد، مدیریّت ضدّ فساد بر کشور حاکم باشد و یک برنامه‌ی جامع اقتصادی هم وجود داشته باشد؛ اگر باشد، از این ظرفیّتهایی که هست میتوان استفاده کرد ...   دو نوع ظرفیّت است: یکی ظرفیّتهای سرزمینی است، یکی ظرفیّتهای انسانی است...
یکی ظرفیّت بازار داخلی است؛ یعنی یک بازار هشتاد میلیونی در اختیار تولیدکننده‌ی ایرانی است، یعنی هر تولیدکننده‌ای خودش مصرف‌کننده هم هست، مجموعاً یک بازار هشتاد میلیونیِ یک کشور بزرگ در اختیار تولیدکننده‌ی ایرانی است.»

 یک نکته‌ی دیگری که ایشان در مورد اقتصاد کشور فرمودند این است که « رفع مشکلات احتیاج به همراهی مردم دارد؛ همدلی مردم. هر کاری که مردم وارد شدند قطعاً گشایش در آن به وجود می‌آید ... در قضیّه‌ی تولید [هم] می توانند کسانی که توانایی دارند، برای یک نفر، دو نفر، ده نفر اشتغال ایجاد کنند و کمک کنند به اشتغال آنها  … خیلی‌ها هستند می خواهند کمک کنند، نمی دانند چه جور باید کمک کنند. خیریّه‌های مردمی، نهادهای انقلابی، ... بایستی اینها را برنامه‌ریزی کنند تا هر کسی بداند که با یک سرمایه‌ی کم چطور می شود به تولید کشور کمک کرد؛ یعنی همه خیال نکنند که بایستی میلیاردی سرمایه داشته باشند تا بتوانند در تولید وارد بشوند؛ نه، با سرمایه‌های کم هم گاهی میتوان به تولید کشور کمک کرد. گاهی یک خانواده‌ی روستایی را مثلاً فرض کنید با چند رأس دام میشود زنده کرد، احیا کرد، خودکفا کرد؛ یک خانواده‌ی شهری را مثلاً فرض کنید با یک دستگاه بافندگی یا خیّاطی یا امثال اینها میتوان اصلاً خودکفا کرد...  هزاران جوان در شرکتهای دانش‌بنیان و غیر دانش‌بنیان، شرکتهای فعّال تولیدی در حال تولید کالاهای تحریمی‌اند که هم کیفیّتش بهتر است، هم ارزان‌تر است. در دانش‌های دیگر هم همین جور؛ یعنی واقعاً ما در زمینه‌ی استعداد جوانها هر چه بگوییم زیادی نیست و کم گفته‌ایم.»

ما بعنوان یک شرکت ایرانی که دغدغه آن ایجاد، راه اندازی و شتاب دادن به فعالیتهای نوآورانه و حمایت مالی و مدیریتی از آنها برای توسعه و رشد اقتصاد کشور است، ضمن توجه کامل به بیانات مقام معظم رهبری و تلاش روز افزون در جهت تحقق موارد مطروحه فوق و سایر بیانات ایشان در این خصوص، امیدواریم بتوانیم از این ظرفیتهای کشور عزیزمان ایران استفاده کنیم تا با جلب رضایت خداوند متعال، نقش کوچکی در این وظیفه ملی و اسلامی داشته باشیم.


   رئیس هیأت مدیره  

دکتر مجید معروفخانی